Visita als treballs de restauració de l’incendi

Avui hem fet la visita als treballs de restauració de l’incendi de la serra de Queralt i posterior reunió per continuar coordinant totes les administracions i l’Associació les feines previstes per aquest 2022.
La comitiva ha estat encapçalada per Anna Sanitjas directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Jaume Minguell cap de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis de Diputació de Barcelona, Cesca Famades Cap d’Àrea de Gestió Forestal del Centre de la Propietat Forestal, els alcaldes de Bellprat, Tous i Miralles, els equips tècnics i els representants de l’Associació.
Una vegada més donem les gràcies per l’esforç humà i econòmic que estan fent totes les administracions i per l’exemple de bona coordinació i col·laboració mútues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.