Presentat el Pla de Restauració

Presentació a Miralles del Pla de Restauració de l’Incendi als propietaris afectats, amb la presència Sra. Anna Sanitjas Directora General de d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Josep Tarin Diputat delegat d’Espais Naturals i Prevenció d’Incendis de la Diputació de Barcelona.


El Pla planifica les accions detallades a realitzar en cada punt i rodal segons el seu pendent, tipus de sòl i afectació de l’incendi i orientades a l’evitar l’erosió, tractament de la fusta no comercial, foment de la biodiversitat, arrangament de la xarxa viària i recuperació d’antics conreus.
Totes aquestes accions estan valorades en una inversió d’1,4 milions d’euros. Direcció General i Diputació han anunciat ja partides d’aportació per al 2021 i 2022 com també l’Associació Forestal Miralles-Orpinell que aportarà 115 mil euros. Més informació…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.